Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Op iedere werkdag is er spreekuur. U moet altijd vooraf een afspraak maken. Telefoonnummer: 0252 547020

Voor een afspraak kunt u bellen op de volgende tijden: 8.00-10.00 uur, 13.00-14.00 uur en 15.00-16.30 uur.

Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Vaak kan de assistente u ook advies geven en is een afspraak niet nodig. Deze adviezen worden altijd beoordeeld door uw huisarts.

U kunt ook via www.mijngezondheid.net een afspraak maken.

Meer tijd

Heeft u verschillende klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Druk, druk, druk…

Op sommige dagen is het erg druk aan de telefoon. Met name op de maandagochtend kan de praktijk moeilijker bereikbaar zijn. Wellicht kunt u hier rekening mee houden.

Baliecontact

Om de wachtrij aan de telefoon niet te lang op te laten lopen en om uw privacy te kunnen waarborgen maken wij liever geen afspraken aan de balie.

U kunt ons elke werkdag bellen tussen 08.00-10.00 / 10.30-12.00 / 13.00-14.00 / 15.00-16.30 uur.

U kunt ook zelf een afspraak inplannen via www.mijngezondheid.net. Let op: U dient zich vooraf aan te melden om gebruik te kunnen maken van mijngezondheid.net.

Heeft u vragen over het gebruik van mijngezondheid.net? Stuurt u dan een mail naar info@celsius-huisartsen.nl

Dank u wel voor uw begrip!

error: