Opleidingen in de praktijk

Co-assistenten:

Regelmatig begeleiden we ook co-assistenten. Dit zijn medische studenten die aan het einde van hun studie enkele weken meelopen met een huisarts. Het kan voorkomen dat u wordt gevraagd of de co-assistent u eerst ziet, de co-assistent overlegt altijd met de huisarts over de verdere behandeling.

AIOS (Arts In Opleiding tot Specialist):

Er is in de praktijk een huisarts in opleiding aanwezig.
Deze arts is afgestudeerd als basisarts en bezig aan de 3-jarige huisartsenopleiding van de Universiteit Leiden.
Hij/zij werkt onder begeleiding van dokter F.J. Böhm, dokter J.H.A.M. Dunselman, of dokter L.K. van Beers.
Wij vragen graag uw medewerking en begrip om deze collega de gelegenheid te bieden zich in de huisartsgeneeskunde te bekwamen en een belangrijk deel van zijn/haar opleiding zo goed mogelijk te voltooien

Doktersassistentes:

Sinds lange tijd zijn wij een opleidingspraktijk voor doktersassistentes. Wij zijn een erkende Calibris opleidingsplaats. Dit betekent dat een student van de doktersassistente opleiding (ID-college, Leiden) enkele maanden 3 dagen in de week stage loopt in onze praktijk.
Dit kunnen 1e, 2e of 3e jaars studenten zijn. Zij worden hierin begeleid door onze gediplomeerde assistenten. Voor u betekent dit dat de stagiaire wellicht iets vaker moet overleggen voordat ze u een antwoord kan geven. Graag uw begrip hiervoor.

error: