Drukte aan de telefoon en balie

De laatste tijd neemt de drukte aan de telefoon erg toe. Wij doen er alles aan om de wachttijd zo kort mogelijk te houden.

Door de langere wachttijd aan de telefoon komen steeds meer patiënten langs de balie. Dit kost ons veel tijd en de wachttijd aan de telefoon wordt hierdoor nog langer.

Mede in het belang van uw eigen privacy proberen wij de contacten aan de balie zoveel mogelijk te beperken. Wij verzoeken u dan ook vriendelijke zoveel mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Wist u dat het ook mogelijk is om via www.mijngezondheid.net of de app Medgemak, online een afspraak te maken of een vraag aan de huisarts te stellen?

Herhaalmedicatie die u niet via de herhaaltelefoon aan kunt vragen mag u ook via de mail aanvragen. Denk daarbij aan slaapmedicatie, sterke pijnstillers of zalven die u langer dan een jaar niet heeft gebruikt. Ons mailadres is: info@celsius-huisartsen.nl . Noteert u daarbij wel duidelijk uw naam, geboortedatum en telefoonnummer.  LET OP: dit is uitsluitend voor herhaalmedicatie en niet voor eerste aanvragen.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking!

error: